Składniki
1 sztuka
null
2 sztuki
null
2 sztuki
1 szklanka
2 sztuki
1 łyżka
4 sztuki
100 gramów
1 łyżka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotuj. Jajka ugotuj na twardo.
Krok 2
Cebulę posiekaj, seler pokrój na kawałki.
Krok 3
Pomidory i ugotowane na twardo jajka pokrój w plasterki.
Krok 4
Liście sałaty porwij a tuńczyka osącz. Wszystko razem wymieszaj, przypraw solą i pieprzem.
Krok 5
Wymieszaj majonez, jogurt i sok z cytryny i polej sałatkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej