Kokardki z tuńczykiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kokardki z tuńczykiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

2 sztuki

null

2 sztuki

1 szklanka

2 sztuki

1 łyżka

4 sztuki

100 gramów

1 łyżka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Makaron ugotuj. Jajka ugotuj na twardo.

Krok 2

Cebulę posiekaj, seler pokrój na kawałki.

Krok 3

Pomidory i ugotowane na twardo jajka pokrój w plasterki.

Krok 4

Liście sałaty porwij a tuńczyka osącz. Wszystko razem wymieszaj, przypraw solą i pieprzem.

Krok 5

Wymieszaj majonez, jogurt i sok z cytryny i polej sałatkę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kokardki z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kokardki z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kokardki z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kokardki z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kokardki z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kokardki z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kokardki z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kokardki z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej