Masło pokrzywowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło pokrzywowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

1 pęczek

2 łyżki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypiorek posiekaj.

Krok 2

Pszenicę zmiksuj.

Krok 3

Ucieraj masło dodając po kolei wszystkie składniki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło pokrzywowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło pokrzywowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło pokrzywowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło pokrzywowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło pokrzywowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło pokrzywowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło pokrzywowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło pokrzywowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
14 osób ogląda przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste...

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić?

Czytaj więcej