Masło pokrzywowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło pokrzywowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

1 pęczek

2 łyżki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypiorek posiekaj.

Krok 2

Pszenicę zmiksuj.

Krok 3

Ucieraj masło dodając po kolei wszystkie składniki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło pokrzywowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło pokrzywowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło pokrzywowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło pokrzywowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło pokrzywowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło pokrzywowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło pokrzywowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło pokrzywowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej