Masło selerowe przepis – Zobacz na przepisy.pl

Masło selerowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

0.5 sztuki

1 łyżka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Selera oczyść i posiekaj.

Krok 2

Dodaj masło, sok z cytryny i sól.

Krok 3

Wszystko dokładnie zmiksuj.

Krok 4

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
13 osób ogląda przepis:
Bogracz z pieczarką
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej