Masło selerowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło selerowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

0.5 sztuki

1 łyżka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Selera oczyść i posiekaj.

Krok 2

Dodaj masło, sok z cytryny i sól.

Krok 3

Wszystko dokładnie zmiksuj.

Krok 4

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej