Mleczny ryż

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

750 mililitrów

500 gramów

250 gramów

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zagotuj ryż wraz z mlekiem i cukrem na małym ogniu.

Krok 2

Pozostaw do nasiąknięcia na 20 minut.

Krok 3

Do tego podaj owoce, pokrojone na połówki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mleczny ryż - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mleczny ryż - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mleczny ryż - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mleczny ryż - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mleczny ryż - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mleczny ryż - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mleczny ryż - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Gulasz à la Stroganoff
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej