Kompot z owoców mieszanych

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

5 sztuk

2 sztuki

2 sztuki

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obierz jabłka, gruszki i śliwki. Usuń gniazda nasienne i wyjmij pestki.

Krok 2

Przygotuj syrop z litry wody i cukru.

Krok 3

Do wrzącego syropu włóż owoce: najpierw gruszki, potem jabłka, a na końcu śliwki. Ugotuj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kompot z owoców mieszanych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kompot z owoców mieszanych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kompot z owoców mieszanych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kompot z owoców mieszanych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kompot z owoców mieszanych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kompot z owoców mieszanych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kompot z owoców mieszanych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej