Nadziana Papryka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Nadziana Papryka

Autor: Mniam Mniam

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

0.5 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wykroić wszystko z papryki potem posiekać cebule, pokroić w drobną kostkę pomidora oraz pokroić zielonego ogórka.

Krok 2

Do czystej papryki włożyć paste oliwkową. Potem dodać pozostałe pokrojone warzywa .

Krok 3

Całość wymieszać. Dodać pieprz i sól. GOTOWE !!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Nadziana Papryka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Nadziana Papryka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Nadziana Papryka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Nadziana Papryka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Nadziana Papryka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Nadziana Papryka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Nadziana Papryka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Nadziana Papryka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Risotto z dynią
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej