
Składniki
1 sztuka
3 sztuki
2 sztuki
1 szklanka
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Włóż arbuz do blendera, zmiksuj, przecedź przez sitko do dzbanka.
Krok 2
Wyciśnij sok z cytryn i limonki, dodaj do soku z arbuza, wymieszaj z zimną woda i cukrem.
Krok 3
Włóż do lodówki na godzinę. Podawaj z lodem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
8 osób ogląda przepis: 
Tradycyjne kotlety de volaille
30 min.
łatwe
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej