
Składniki
1 sztuka
3 sztuki
2 sztuki
1 szklanka
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Włóż arbuz do blendera, zmiksuj, przecedź przez sitko do dzbanka.
Krok 2
Wyciśnij sok z cytryn i limonki, dodaj do soku z arbuza, wymieszaj z zimną woda i cukrem.
Krok 3
Włóż do lodówki na godzinę. Podawaj z lodem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej