Żółto-zielone nadzienie do pomidorów przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Żółto-zielone nadzienie do pomidorów

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

3 sztuki

1 pęczek

1 łyżeczka

1 łyżka

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zioła posiekaj drobno.

Krok 2

Jajka ugotuj na twardo. Obierz ze skorupki i pokrój w kostkę.

Krok 3

Wymieszaj wszystkie składniki, dodaj majonez i musztardę.

Krok 4

Z pomidorów wydrąższ miąższ i nadziej masą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Skrzydełka na ryżu
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Szlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!

Czytaj więcej

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.

Czytaj więcej