Żółto-zielone nadzienie do pomidorów przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Żółto-zielone nadzienie do pomidorów

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

3 sztuki

1 pęczek

1 łyżeczka

1 łyżka

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zioła posiekaj drobno.

Krok 2

Jajka ugotuj na twardo. Obierz ze skorupki i pokrój w kostkę.

Krok 3

Wymieszaj wszystkie składniki, dodaj majonez i musztardę.

Krok 4

Z pomidorów wydrąższ miąższ i nadziej masą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Ciastka z jagodami
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

trudne

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej