Żółto-zielone nadzienie do pomidorów przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Żółto-zielone nadzienie do pomidorów

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

3 sztuki

1 pęczek

1 łyżeczka

1 łyżka

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zioła posiekaj drobno.

Krok 2

Jajka ugotuj na twardo. Obierz ze skorupki i pokrój w kostkę.

Krok 3

Wymieszaj wszystkie składniki, dodaj majonez i musztardę.

Krok 4

Z pomidorów wydrąższ miąższ i nadziej masą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Cukinia faszerowana ryżem
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej