BISZKOPT MAMY przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

BISZKOPT MAMY

Autor: Aneta Wesołowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

0.75 szklanki

1 sztuka

0.5 szklanki

0.5 szklanki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

UBIĆ SKŁADNIKI, PIEC OK. 45 MIN.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • BISZKOPT MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • BISZKOPT MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • BISZKOPT MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • BISZKOPT MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • BISZKOPT MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • BISZKOPT MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • BISZKOPT MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • BISZKOPT MAMY - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej