BISZKOPT MAMY przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

BISZKOPT MAMY

Autor: Aneta Wesołowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

0.75 szklanki

1 sztuka

0.5 szklanki

0.5 szklanki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

UBIĆ SKŁADNIKI, PIEC OK. 45 MIN.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • BISZKOPT MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • BISZKOPT MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • BISZKOPT MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • BISZKOPT MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • BISZKOPT MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • BISZKOPT MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • BISZKOPT MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • BISZKOPT MAMY - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Szybka sałatka na grilla
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

średnie

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej