Pizza do sałatek z sosem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pizza do sałatek z sosem

Autor: Micholko

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

5.6 łyżeczki

5 listki

100 mililitrów

1 gram

1 gram

50 mililitrów

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ciasto uformować na kółko polać oliwą rozsmarować posypać solą i dodać swieżą bazylię

Krok 2

Zagrzać piekarnik na 230-200 °C gdy piekarnik jest nagrzany wsadź naszą pizzę

Krok 3

Ketchup musztardę oraz śmietankę i czosnek wymieszać w misce i posiekaną bazylię

Krok 4

Gdy pizza się upiecze urywać kawałki i jeść z sosem :)

Tagi:PIZZE
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pizza do sałatek z sosem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pizza do sałatek z sosem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pizza do sałatek z sosem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pizza do sałatek z sosem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pizza do sałatek z sosem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pizza do sałatek z sosem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pizza do sałatek z sosem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pizza do sałatek z sosem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca. Ponieważ jest to danie, które może smakować świetnie na zimno, jak i prosto z piekarnika.

Czytaj więcej

Sernik nowojorski, wiedeński, japoński, a może swojski serowiec? Na kruchym cieście czy z kruszonką? Z polewą czekoladową, karmelową albo z cukrem pudrem… Gdy mowa o serniku, naprawdę jest w czym wybierać! To pyszny deser, który zachwyca kremową konsystencją i puszystością. Wszystko jednak pod pewnymi warunkami, ponieważ przygotowanie sernika rządzi się swoimi prawami. Jak długo piec sernik i w jakiej temperaturze?

Czytaj więcej