
Składniki
0.5 kilograma
40 gramów
1 łyżka
1 łyżka
1 łyżka
1 litr
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przepis na cisto : Zagnieść i zostawić do wyrośnięcia na 15 min.
Krok 2
Na wierzch posypać przyprawą do pizzy.
Krok 3
Piec 220 stopni C Piec przez 12 lub 15 min., trzeba sprawdzać cisto.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej