
Składniki
3 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
3 sztuki
150 gramów
3 łyżki
2 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ciasto przygotować wg. wskazań na opakowaniu a następnie rozwałkowac na cienki placek.
Krok 2
Pora i cebulę cieniutko pokroić i podsmażyć na maśle do miękkości.
Krok 3
Na cieście rozsmarować majonez. Na nim ułożyć pokrojony w plastry ser, cieniutko pokrojone ziemniaki, pora z cebulą i posiekany w plasterki czosnek. Wierzch posypac solą, pieprzem i pokruszoną kosteczką czosnkową.
Krok 4
Pizzę piec od lekkiego zrumieniania.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej