Pizza dla prawdziwych leniuchów przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pizza dla prawdziwych leniuchów

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

10

661 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

78 osób wydrukowało

Pobierz pdf

164 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

200 gramów

1 garść

1 garść

1 garść

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chleb pokrój wzdłuż na okrągłe plastry. Podpiecz w piekarniku, aby zrobił się chrupiący.

Pizza dla prawdziwych leniuchów - Krok 1

Krok 2

Pozostałe prace zostaw dzieciom. Niech posmarują kromki sosem, nałożą ser oraz ulubione dodatki.

Pizza dla prawdziwych leniuchów - Krok 2

Krok 3

Tak przygotowane kanapki piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 10 minut.

Pizza dla prawdziwych leniuchów - Krok 3
1

Opinie o przepisie

  • Adrian  Magda

    Adrian Magda , 24.06.2017

    łatwe i proste

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Ciasto na pizzę
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Królowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.

Czytaj więcej