Pizza dla prawdziwych leniuchów przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pizza dla prawdziwych leniuchów

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

10

heart
676 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

81 osób wydrukowało

Pobierz pdf

175 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

200 gramów

1 garść

1 garść

1 garść

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chleb pokrój wzdłuż na okrągłe plastry. Podpiecz w piekarniku, aby zrobił się chrupiący.

Pizza dla prawdziwych leniuchów - Krok 1

Krok 2

Pozostałe prace zostaw dzieciom. Niech posmarują kromki sosem, nałożą ser oraz ulubione dodatki.

Pizza dla prawdziwych leniuchów - Krok 2

Krok 3

Tak przygotowane kanapki piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 10 minut.

Pizza dla prawdziwych leniuchów - Krok 3
1

Opinie o przepisie

  • Adrian  Magda

    Adrian Magda , 24.06.2017

    łatwe i proste

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Pizza z boczkiem
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Pizza dla prawdziwych leniuchówPizza dla prawdziwych leniuchów

Chleb pokrój wzdłuż na okrągłe plastry. Podpiecz w piekarniku, aby zrobił się chrupiący.