Pizza dla prawdziwych leniuchów przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pizza dla prawdziwych leniuchów

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

10

heart
676 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

81 osób wydrukowało

Pobierz pdf

176 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

200 gramów

1 garść

1 garść

1 garść

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chleb pokrój wzdłuż na okrągłe plastry. Podpiecz w piekarniku, aby zrobił się chrupiący.

Pizza dla prawdziwych leniuchów - Krok 1

Krok 2

Pozostałe prace zostaw dzieciom. Niech posmarują kromki sosem, nałożą ser oraz ulubione dodatki.

Pizza dla prawdziwych leniuchów - Krok 2

Krok 3

Tak przygotowane kanapki piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 10 minut.

Pizza dla prawdziwych leniuchów - Krok 3
1

Opinie o przepisie

  • Adrian  Magda

    Adrian Magda , 24.06.2017

    łatwe i proste

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pizza dla prawdziwych leniuchów - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Pizza dla prawdziwych leniuchówPizza dla prawdziwych leniuchów

Chleb pokrój wzdłuż na okrągłe plastry. Podpiecz w piekarniku, aby zrobił się chrupiący.