
Składniki
1 sztuka
200 gramów
1 garść
1 garść
1 garść
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Chleb pokrój wzdłuż na okrągłe plastry. Podpiecz w piekarniku, aby zrobił się chrupiący.

Krok 2
Pozostałe prace zostaw dzieciom. Niech posmarują kromki sosem, nałożą ser oraz ulubione dodatki.

Krok 3
Tak przygotowane kanapki piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 10 minut.

- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej