wefwef przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

wefwef

Autor: Sam Brady

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

trudne

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

34 gramy

80 szczypt

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bring ice to boil and set to simmer for 20 mins

Krok 2

Add ice to dish of your choice. I like blue ones

Krok 3

Place dish in freezer until frozen

Krok 4

pinch fruit 80 times

Krok 5

enjoy

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • wefwef - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • wefwef - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • wefwef - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • wefwef - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • wefwef - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • wefwef - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • wefwef - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • wefwef - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej