wefwef przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

wefwef

Autor: Sam Brady

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

trudne

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

34 gramy

80 szczypt

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bring ice to boil and set to simmer for 20 mins

Krok 2

Add ice to dish of your choice. I like blue ones

Krok 3

Place dish in freezer until frozen

Krok 4

pinch fruit 80 times

Krok 5

enjoy

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • wefwef - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • wefwef - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • wefwef - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • wefwef - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • wefwef - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • wefwef - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • wefwef - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • wefwef - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Murzynek
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Tradycyjna kuchnia polska pachnie leśnymi grzybami. Za najsmaczniejsze uznaje się rydze. Doczekały się nie tylko mnóstwa przepisów, ale także… piosenki, którą nuciło niejedno pokolenie. Choć to pieczarki najczęściej pojawiają się na naszych talerzach, nie mogą równać się z rudymi rydzami pod względem aromatu i bogactwa smaku. W kuchni wystarczy poświęcić im zaledwie kilka minut, by ich walory zachwyciły każdego konesera.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę. A to dopiero kilka potraw z kapustą w roli głównej. W sklepach bez trudu znajdziemy woreczki i słoiki z gotowym produktem, ale żaden z nich nie będzie mógł równać się ze specjałem domowej roboty. Tym razem skupimy się na niepozornym składniku kiszonek, od którego zależy bardzo wiele. Ile sypiemy soli do kiszenia kapusty, by uzyskać upragniony efekt?

Czytaj więcej