Surówka pekińska przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka pekińska

Autor: Monika Sergot

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę obierz z pierwszych liści, pozostałe posiekaj, głąb wyrzuć.

Krok 2

Puszkę kukurydzy odcedź. Kapustę i kukurydzę przełóż do dużej miski, dopraw solą, pieprzem i majonezem. Wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka pekińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka pekińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka pekińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka pekińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka pekińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka pekińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka pekińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej