Paszteciki z serem i szynką przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Paszteciki z serem i szynką

Autor: MartaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

1 sztuka

10 dekagramów

10 dekagramów

0.5 szklanki

0.25 szklanki

2 łyżki

2 łyżki

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Roztopione masło wymieszać z mąką, rozprowadzić zimnym mlekiem, zagotować wraz z Bulionetką Bulion drobiowy Knorr.

Krok 2

Dodać śmietanę ciągle mieszając. Do sosu dodać drobno pokrojoną szynkę i starty ser.

Krok 3

Bułeczki rozkroić na pół, Wyjąc miękisz. Wnętrze bułeczek napełnić gotową masą.

Krok 4

Ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Wstawić do piekarnika i zapiekać około 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Paszteciki z serem i szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Paszteciki z serem i szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Paszteciki z serem i szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Paszteciki z serem i szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Paszteciki z serem i szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Paszteciki z serem i szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Paszteciki z serem i szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Paszteciki z serem i szynką - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Krokiety z mięsem i serem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej