
Składniki
1 sztuka
250 gramów
150 gramów
5 mililitrów
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W dużej misce za pomocą blendera miksujemy twaróg, słomkę, banan, dodać rum i wymieszać.
Krok 2
Z powstałej masy formować kulki.
Krok 3
Każdą kuleczkę obtoczyć w wiórkach kokosowych.
Krok 4
Pozostawić do zastygnięcia w lodowce na 4 godziny.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej