Rzodkiewkowy sos przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Rzodkiewkowy sos

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

1 opakowanie

1 pęczek

1 pęczek

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rzodkiewki oczyść, umyj i zetrzyj na drobnych oczkach tarki.

Krok 2

Dodaj posiekany czosnek, wymieszaj z jogurtem i majonezem.

Krok 3

Dopraw do smaku i udekoruj rzodkiewkowy sos pokrojonym szczypiorkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rzodkiewkowy sos  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rzodkiewkowy sos  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rzodkiewkowy sos  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rzodkiewkowy sos  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rzodkiewkowy sos  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rzodkiewkowy sos  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rzodkiewkowy sos  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Rzodkiewkowy sos  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Faszerowane papryki - VIDEO
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej