
Składniki
1 sztuka
null
null
1 opakowanie
1 pęczek
1 pęczek
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rzodkiewki oczyść, umyj i zetrzyj na drobnych oczkach tarki.
Krok 2
Dodaj posiekany czosnek, wymieszaj z jogurtem i majonezem.
Krok 3
Dopraw do smaku i udekoruj rzodkiewkowy sos pokrojonym szczypiorkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej