Składniki
1 sztuka
null
null
1 opakowanie
1 pęczek
1 pęczek
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rzodkiewki oczyść, umyj i zetrzyj na drobnych oczkach tarki.
Krok 2
Dodaj posiekany czosnek, wymieszaj z jogurtem i majonezem.
Krok 3
Dopraw do smaku i udekoruj rzodkiewkowy sos pokrojonym szczypiorkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 
Kanapka z lodami bakaliowymi
5 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej