Składniki
1 łyżka
1 szczypta
20 dekagramów
1 szczypta
1 szczypta
1 opakowanie
4 pęczki
0.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rzodkiewki opłukaj i pokrój w półplasterki.
Krok 2
Pieczarki oczyść i pokrój w paski. Podsmaż je na oliwie. Dodaj oliwki, rzodkiewki i wino.
Krok 3
Duś do czasu, gdy składniki staną się miękkie i dopraw do smaku. Sałatkę podawaj posypaną natką pietruszki.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Szyszki
60 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej