
Składniki
null
null
2 sztuki
4 sztuki
4 łyżki
2 łyżki
4 sztuki
12 plastrów
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Marchew i seler pokrój w plasterki, wymieszaj z indykiem.
Krok 2
Posyp ziarnami słonecznika, udekoruj listkami selera cisowego i rukolą.
Krok 3
Jogurt wymieszaj z rzeżuchą, dopraw solą i pieprzem, wymieszaj z sałatą.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej