
Składniki
null
null
2 sztuki
4 sztuki
4 łyżki
2 łyżki
4 sztuki
12 plastrów
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Marchew i seler pokrój w plasterki, wymieszaj z indykiem.
Krok 2
Posyp ziarnami słonecznika, udekoruj listkami selera cisowego i rukolą.
Krok 3
Jogurt wymieszaj z rzeżuchą, dopraw solą i pieprzem, wymieszaj z sałatą.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej