Sałatka z indykiem i selerem naciowym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z indykiem i selerem naciowym

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
15 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

2 sztuki

4 sztuki

4 łyżki

2 łyżki

4 sztuki

12 plastrów

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Marchew i seler pokrój w plasterki, wymieszaj z indykiem.

Krok 2

Posyp ziarnami słonecznika, udekoruj listkami selera cisowego i rukolą.

Krok 3

Jogurt wymieszaj z rzeżuchą, dopraw solą i pieprzem, wymieszaj z sałatą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z indykiem i selerem naciowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z indykiem i selerem naciowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z indykiem i selerem naciowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z indykiem i selerem naciowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z indykiem i selerem naciowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z indykiem i selerem naciowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z indykiem i selerem naciowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z indykiem i selerem naciowym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej