
Składniki
null
1 sztuka
null
1 sztuka
100 gramów
null
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rukolę umyj i osusz, przełóż do salaterki razem z oczyszczoną i pokrojoną w kosteczkę papryką i osączonym z zalewy tuńczykiem.
Krok 2
Oliwę wymieszaj razem z odrobiną soku wyciśniętego z cytryny i dopraw do smaku.
Krok 3
Połącz sos razem z sałatką i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej