
Składniki
1 opakowanie
1 łyżeczka
2 łyżeczki
1 łyżka
1 opakowanie
4 łyżki
2 sztuki
300 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kuskus przygotować wg przepisu na opakowaniu z łyżeczką soli. Łososia kroimy na mniejsze kawałki, ogórka w drobną kostkę, osączamy kukurydzę.
Krok 2
Kiedy kuskus ostygnie, dodajemy rybę, ogórka i kukurydzę, koperek, majonez i przyprawy, dokładnie wszystko wymieszać. Podawać schłodzone.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej