Sałatka czerwona

Autor: bernika bernika

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

2 sztuki

1 łyżka

2 łyżki

1 łyżeczka

1 szczypta

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidory i papryki pokroić w kostkę. Sałatę porwać na kawałki. Włożyć do miski i wymieszać warzywa.

Krok 2

W misce wymieszać keczup z majonezem, dodać tabasco i kumin do smaku, Wymieszać. Sos wlać do sałatki, dodać grzanki, wymieszać.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka czerwona  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka czerwona  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka czerwona  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka czerwona  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka czerwona  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka czerwona  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka czerwona  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej