
Składniki
1 szczypta
3 sztuki
1 szczypta
5 sztuk
1 łyżka
3 łyżki
0.5 opakowania
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokrój pokrój w talarki i przelej wrzątkiem.
Krok 2
Groszek osącz. Pomidory pokrój w kostkę, a koperek posiekaj.
Krok 3
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz i pokrój trzy w kostkę, a dwa na ćwiartki.
Krok 4
Groszek, pomidory, pora i pokrojone w kostkę jajka wymieszaj z oliwą, przypraw.
Krok 5
Udekoruj ćwiartkami z jajek i posyp koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej