
Składniki
null
2 łyżki
null
null
1 pęczek
10 gramów
2 sztuki
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ogórki umyj, obierz, przekrój wzdłuż, usuń pestki i zetrzyj na tarce.
Krok 2
Rzodkiewkę oczyść, opłucz, pokrój w półplasterki i połącz z majonezem.
Krok 3
Dodaj śmietanę, ogórki i posiekany koperek. Dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej