Sos po belwedersku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos po belwedersku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.7 szklanki

null

null

null

3 łyżki

50 gramów

0.7 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rodzynki opłucz.

Krok 2

Majonez połącz ze śmietaną i rodzynkami.

Krok 3

Dodaj zioła i dopraw solą i pieprzem oraz cukrem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos po belwedersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos po belwedersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos po belwedersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos po belwedersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos po belwedersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos po belwedersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos po belwedersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos po belwedersku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej