Sznycle z piersi indyka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sznycle z piersi indyka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

0.5 opakowania

1 łyżka

2 łyżki

null

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Składniki marynaty dokładnie wymieszaj, po czym posmaruj nią sznycle i wstaw na kilka godzin do lodówki.

Krok 2

Sznycle piecz na folii aluminiowej około 10 minut.

Krok 3

Przed zakończeniem pieczenia posmaruj marynatą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
8 osób ogląda przepis:
Zapiekanka z brokułami
czas przygotowania
- min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Królowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.

Czytaj więcej