Sznycle z piersi indyka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sznycle z piersi indyka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

null

1 łyżka

4 sztuki

2 łyżki

0.5 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Składniki marynaty dokładnie wymieszaj, po czym posmaruj nią sznycle i wstaw na kilka godzin do lodówki.

Krok 2

Sznycle piecz na folii aluminiowej około 10 minut.

Krok 3

Przed zakończeniem pieczenia posmaruj marynatą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

Żurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.

Czytaj więcej