Sznycle z piersi indyka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sznycle z piersi indyka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

0.5 opakowania

1 łyżka

2 łyżki

null

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Składniki marynaty dokładnie wymieszaj, po czym posmaruj nią sznycle i wstaw na kilka godzin do lodówki.

Krok 2

Sznycle piecz na folii aluminiowej około 10 minut.

Krok 3

Przed zakończeniem pieczenia posmaruj marynatą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Napój cytrynowo-imbirowy
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej