
Składniki
null
null
null
1 łyżka
4 sztuki
2 łyżki
0.5 opakowania
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Składniki marynaty dokładnie wymieszaj, po czym posmaruj nią sznycle i wstaw na kilka godzin do lodówki.
Krok 2
Sznycle piecz na folii aluminiowej około 10 minut.
Krok 3
Przed zakończeniem pieczenia posmaruj marynatą.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej