Sznycle z piersi indyka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sznycle z piersi indyka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

0.5 opakowania

1 łyżka

2 łyżki

null

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Składniki marynaty dokładnie wymieszaj, po czym posmaruj nią sznycle i wstaw na kilka godzin do lodówki.

Krok 2

Sznycle piecz na folii aluminiowej około 10 minut.

Krok 3

Przed zakończeniem pieczenia posmaruj marynatą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sznycle z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
11 osób ogląda przepis:
Sałatka hawajska
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

średnie

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej