
Składniki
4 sztuki
0.5 opakowania
1 łyżka
2 łyżki
null
null
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Składniki marynaty dokładnie wymieszaj, po czym posmaruj nią sznycle i wstaw na kilka godzin do lodówki.
Krok 2
Sznycle piecz na folii aluminiowej około 10 minut.
Krok 3
Przed zakończeniem pieczenia posmaruj marynatą.
Przepisy w Waszym wykonaniu
8 osób ogląda przepis: 
Zapiekanka z brokułami
- min.
łatwe
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej