Twarogowo-cynamonowe kuleczki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Twarogowo-cynamonowe kuleczki

Autor: ewapro14

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

20 łyżeczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Twaróg zmielić, dodać cynamon i cukier, oraz zmielone okruszki ciasta.

Krok 2

Wymieszać wszystko.

Krok 3

Uformować kuleczki.

1

Opinie o przepisie

  • 479a238dc01c507833c3252a18d7dc 2599a21b2f8d7ae6d2522b417f9afc

    479a238dc01c507833c3252a18d7dc 2599a21b2f8d7ae6d2522b417f9afc , 22.01.2020

    tak

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Smażony makaron
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej