Twarogowo-cynamonowe kuleczki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Twarogowo-cynamonowe kuleczki

Autor: ewapro14

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

20 łyżeczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Twaróg zmielić, dodać cynamon i cukier, oraz zmielone okruszki ciasta.

Krok 2

Wymieszać wszystko.

Krok 3

Uformować kuleczki.

1

Opinie o przepisie

  • 479a238dc01c507833c3252a18d7dc 2599a21b2f8d7ae6d2522b417f9afc

    479a238dc01c507833c3252a18d7dc 2599a21b2f8d7ae6d2522b417f9afc , 22.01.2020

    tak

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej