Twarogowo-cynamonowe kuleczki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Twarogowo-cynamonowe kuleczki

Autor: ewapro14

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

20 łyżeczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Twaróg zmielić, dodać cynamon i cukier, oraz zmielone okruszki ciasta.

Krok 2

Wymieszać wszystko.

Krok 3

Uformować kuleczki.

1

Opinie o przepisie

  • 479a238dc01c507833c3252a18d7dc 2599a21b2f8d7ae6d2522b417f9afc

    479a238dc01c507833c3252a18d7dc 2599a21b2f8d7ae6d2522b417f9afc , 22.01.2020

    tak

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Twarogowo-cynamonowe kuleczki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej