Ser Ricotta z miodem

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

111 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

18 osób wydrukowało

Pobierz pdf

53 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

200 gramów

3 łyżki

1 szczypta

0.5 łyżeczki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser pokrój w plastry, ułóż na półmisku. Polej miodem.

Ser Ricotta z miodem - Krok 1

Krok 2

Przypraw Delikatem Knorr, posyp z wierzchu pieprzem i udekoruj bazylią. Podawaj ze świeżą bagietką.

Ser Ricotta z miodem - Krok 2
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ser Ricotta z miodem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ser Ricotta z miodem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ser Ricotta z miodem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ser Ricotta z miodem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ser Ricotta z miodem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ser Ricotta z miodem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ser Ricotta z miodem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Frittata z cukinią
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej