
Składniki
200 gramów
3 łyżki
1 szczypta
0.5 łyżeczki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Ser pokrój w plastry, ułóż na półmisku. Polej miodem.

Krok 2
Przypraw Delikatem Knorr, posyp z wierzchu pieprzem i udekoruj bazylią. Podawaj ze świeżą bagietką.

Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Ser Ricotta z miodem
Ser pokrój w plastry, ułóż na półmisku. Polej miodem.