Ricotta z miodem - przepis z serem na bagietce | Przepisy.pl pixel

Ser Ricotta z miodem

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

3

heart
119 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

21 osób wydrukowało

Pobierz pdf

73 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

200 gramów

3 łyżki

1 szczypta

0.5 łyżeczki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Ser pokrój w plastry, ułóż na półmisku. Polej miodem.

Ser Ricotta z miodem - Krok 1

Krok 2

Przypraw Delikatem Knorr, posyp z wierzchu pieprzem i udekoruj bazylią. Podawaj ze świeżą bagietką.

Ser Ricotta z miodem - Krok 2
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ser Ricotta z miodem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ser Ricotta z miodem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ser Ricotta z miodem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ser Ricotta z miodem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ser Ricotta z miodem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ser Ricotta z miodem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ser Ricotta z miodem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ser Ricotta z miodem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Ser Ricotta z miodemSer Ricotta z miodem

Ser pokrój w plastry, ułóż na półmisku. Polej miodem.