
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
1 łyżeczka
1 sztuka
0.5 łyżeczki
3 sztuki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
3 łyżki
1 sztuka
0.5 szklanki
1 łyżeczka
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wymieszać ciepła wodę, przecier z octem i cukrem. Dodać imbir, czosnek , majeranek, pieprz, liść laurowy, kminek, mini kosteczkę pietruszki, dobrze wymieszać.
Krok 2
Śledzia pokroić na kawałki, cebulę w piórka. Wymieszać śledzia i cebulę z masą pomidorową, przykryć szczelnie miseczkę, odstawić na noc do lodówki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej