Niecodzienne śledzie na sposób szwajcarski przepis – Zobacz na przepisy.pl

Niecodzienne śledzie na sposób szwajcarski

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

2

6 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

18 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 szklanka

null

100 gramów

1 pęczek

1 łyżka

5 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę obierz, posiekaj, zalej octem wymieszanym z olejem, dopraw do smaku i odstaw na 2 godziny w chłodne miejsce.

Krok 2

Śledzie zwiń w rolmopsy i ułóż na głębokim półmisku.

Krok 3

Ser feta pokrój w kostkę , wymieszaj z cebulką i posiekanym szczypiorkiem.

Krok 4

Przygotowaną zalewą polać ułożone śledzie i odstawić na godzinę do lodówki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Niecodzienne śledzie na sposób szwajcarski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Niecodzienne śledzie na sposób szwajcarski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Niecodzienne śledzie na sposób szwajcarski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Niecodzienne śledzie na sposób szwajcarski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Niecodzienne śledzie na sposób szwajcarski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Niecodzienne śledzie na sposób szwajcarski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Niecodzienne śledzie na sposób szwajcarski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej