Niecodzienne śledzie na sposób szwajcarski
łatwe
27 osób zapisało

Składniki
2 sztuki
1 szklanka
null
100 gramów
1 pęczek
1 łyżka
5 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę obierz, posiekaj, zalej octem wymieszanym z olejem, dopraw do smaku i odstaw na 2 godziny w chłodne miejsce.
Krok 2
Śledzie zwiń w rolmopsy i ułóż na głębokim półmisku.
Krok 3
Ser feta pokrój w kostkę , wymieszaj z cebulką i posiekanym szczypiorkiem.
Krok 4
Przygotowaną zalewą polać ułożone śledzie i odstawić na godzinę do lodówki.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej