
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
1 szklanka
1 łyżka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Solone, obrane śledzie ułóż w misce i posyp drobno posiekaną cebulą.
Krok 2
Na pół godziny przed podaniem zalej śledzie kwaśno-słodką zalewą z soku wiśniowego rozcieńczonego wodą.
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej