
Składniki
4 sztuki
2 opakowania
2 łyżki
0.5 sztuki
2 sztuki
4 plastry
1 sztuka
1 łyżka
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bułeczki do burgerów przekrój wzdłuż na pół. Ogórki i cebulę pokrój w plastry. Sałatę porwij na pojedyncze liście, umyj i osusz.
Krok 2
Na dużej patelni rozpuść margarynę i smaż Unbelievabull burger The Vegetarian Butcher po ok 4 minuty z każdej strony. Dopraw solą i pieprzem.
Krok 3
Połóż plaster ser na każdym kotlecie, przykryć patelnię i poczekaj 1 minutę.
Krok 4
Zdejmij kotlety i odłóż na bok. Na tej samej patelni podsmaż bułeczki.
Krok 5
Posmaruj bułeczki ketchupem. Na dolnej bułce połóż liście sałaty, następnie kotleta, cebulkę i ogórki. Przykryj górną bułeczką.
Krok 6
Na wierzchu bułeczki zrób dekoracje halloweenową z ketchupu. Podawaj z frytkami
Przepisy w Waszym wykonaniu
Unbelievabull burger The Vegetarian Butcher
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Wegetariański Burger na Halloween
Jeśli nie możesz dostać frytek z dyni spróbuj zrobić je samodzielnie. Możesz również zastąpić je frytkami z batatów. Do burgera świetnie pasuje również dynia marynowana.