
Składniki
1 opakowanie
null
200 gramów
2 sztuki
400 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Grzyby mocz w wodzie przez 20 minut. Następnie zmiel w maszynce.
Krok 2
Bagietki posmaruj masłem, przecierem pomidorowym i nałóż zmielone grzyby. Na wierzch połóż plastry żółtego sera.
Krok 3
Piecz 15 minut w temperaturze 150 stopni.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej