Zapiekanka domowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zapiekanka domowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

null

200 gramów

2 sztuki

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Grzyby mocz w wodzie przez 20 minut. Następnie zmiel w maszynce.

Krok 2

Bagietki posmaruj masłem, przecierem pomidorowym i nałóż zmielone grzyby. Na wierzch połóż plastry żółtego sera.

Krok 3

Piecz 15 minut w temperaturze 150 stopni.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zapiekanka domowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zapiekanka domowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zapiekanka domowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zapiekanka domowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zapiekanka domowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zapiekanka domowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zapiekanka domowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zapiekanka domowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Francuz nie na słodko
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej