PRZEPISY.PL

Wigilijny barszcz może być zupą błyskawiczną. Nasz barszcz, przygotowany z suszonych warzyw, ma wyjątkowy smak, kolor i intensywność.

Barszcz czerwony wigilijny - autor: przepisy.pl

Barszcz czerwony wigilijny

  • 30
  • 4
  • Łatwe
  • 0
167
osób dodało do Mniamlisty
167
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • woda1 l
Barszcz czerwony wigilijny – krok 1

Krok 1

Zagotuj litr wody z rozdrobnioną włoszczyzną. Dodaj przyprawy oraz suszone grzyby i gotuj na małym ogniu przez 15-20 minut. Następnie odcedź wywar.
Barszcz czerwony wigilijny – krok 2

Krok 2

Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr.
Barszcz czerwony wigilijny – krok 3

Krok 3

Pokrój grzyby w cienkie paseczki i dodaj je do barszczu, następnie wszystko dokładnie wymieszaj. Zupa jest gotowa do podawania.

Więcej przepisów z tym produktem

Barszcz czerwony Ekspresowy KnorrZobacz wszystkie

Komentarze (0)

Podobne przepisy:

473
osoby dodały do Mniamlisty
90''
6
Łatwe
180
osób dodało do Mniamlisty
60''
4
Łatwe
522
osoby dodały do Mniamlisty
60''
4
Łatwe
410
osób dodało do Mniamlisty
90''
4
Średnie