
Składniki
1 sztuka
null
null
100 gramów
1 łyżeczka
null
1 opakowanie
2 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Boczek pokrój w drobną kostkę, podsmaż.
Krok 2
Karkówkę potnij na paski o kwadratowym przekroju, dodaj do boczku, smaż na dość silnym ogniu do lekkiego zrumienienia.
Krok 3
Pokrój pory w plastry i dodaj.
Krok 4
Zmiażdż czosnek, wymieszaj z miodem i koncentratem, dodaj przyprawy i wsyp do mięsa. Wymieszaj.
Krok 5
Duś pod przykryciem do miękkości mięsa.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej