Brushetta przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Brushetta

Autor: kocio2005

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
7 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

2 szczypty

1 sztuka

1 kilogram

1 szczypta

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój pomidory w drobną kostkę.

Krok 2

Wsyp pomidory do miski i przypraw je.

Krok 3

Chleb opiecz w tosterze.

Krok 4

Posmaruj chleb czosnkiem i masłem.

Krok 5

Na tosty wyłóż masę z pomidorów.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Brushetta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Brushetta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Brushetta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Brushetta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Brushetta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Brushetta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Brushetta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Brushetta - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej

Zobacz również