Brushetta przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Brushetta

Autor: kocio2005

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
7 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

2 szczypty

1 sztuka

1 kilogram

1 szczypta

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój pomidory w drobną kostkę.

Krok 2

Wsyp pomidory do miski i przypraw je.

Krok 3

Chleb opiecz w tosterze.

Krok 4

Posmaruj chleb czosnkiem i masłem.

Krok 5

Na tosty wyłóż masę z pomidorów.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Brushetta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Brushetta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Brushetta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Brushetta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Brushetta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Brushetta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Brushetta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Brushetta - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Tatar wołowy
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Zobacz również