
Składniki
200 gramów
500 mililitrów
200 gramów
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kaszę ugotować na mleku do miękkości.
Krok 2
Przełożyć do kielicha blendera, dodać miód, jagody i zmiksować na gładko.
Krok 3
Przełożyć do miseczek i podawać z ulubionymi dodatkami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej