
Składniki
200 gramów
500 mililitrów
200 gramów
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kaszę ugotować na mleku do miękkości.
Krok 2
Przełożyć do kielicha blendera, dodać miód, jagody i zmiksować na gładko.
Krok 3
Przełożyć do miseczek i podawać z ulubionymi dodatkami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej