Składniki
225 gramów
2 garść
0.5 sztuki
0.5 sztuki
1 opakowanie
100 gramów
3 łyżki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ser halloumi pokroić w plasterki i upiec na grillu.
Krok 2
Paprykę i awokado pokroić w paski.
Krok 3
Sos sałatkowy Knorr przygotować według instrukcji na opakowaniu.
Krok 4
Na talerze wyłożyć szpinak, następnie ser, paprykę i awokado. Na wierzch wyłożyć borówki.
Krok 5
Całość skropić przygotowanym wcześniej sosem sałatkowym Knorr.
Dobra rada:
Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Sos sałatkowy Grecki z suszoną czerwoną papryką Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej