Czekoladowe gofry z nutą cynamonu i gałki muszkatałowej
8 os.
łatwe
30 min.
1 os.
Pobierz pdf
Udostępnij83 osoby zapisały

Składniki
60 gramów
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
10 gramów
100 mililitrów
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wszystkie składniki umieszczamy w misce
Krok 2
Wszystko dokładnie blendujemy
Krok 3
Masę wylewamy do rozgrzanej gofrownicy i pieczemy ok. 5min
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Gałka muszkatołowa z Indonezji Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuWyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej