Czekoladowe gofry z nutą cynamonu i gałki muszkatałowej
łatwe
98 osób zapisało

Składniki
60 gramów
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
10 gramów
100 mililitrów
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wszystkie składniki umieszczamy w misce
Krok 2
Wszystko dokładnie blendujemy
Krok 3
Masę wylewamy do rozgrzanej gofrownicy i pieczemy ok. 5min
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Gałka muszkatołowa z Indonezji Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej