
Składniki
1 litr
2 opakowania
2 opakowania
1 opakowanie
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Budyń ugotuj na mleko i rozlej do salaterek.
Krok 2
Gdy przestygną, połóż na wierzchu plasterek ananasa i zalej ajerkoniakiem.
Krok 3
Zalej tężejącą galaretką.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej