Bundz z grilla przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Bundz z grilla

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

11 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

41 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

800 gramów

1 łyżka

1 łyżka

4 sztuki

3 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżka

1 sztuka

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bundz to taki owczy serek, ale nie oscypek, bo nie solony i nie wędzony. Można go kupić w górach, ale od jakiegoś czasu także w dobrych delikatesach. Niesamowity jest BUNDZ Z GRILLA, zwłaszcza, jeśli nie możesz już patrzyć na kolejne porcje karkówki czy kiełbasy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Młoda kapusta z koperkiem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.

Czytaj więcej

Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.

Czytaj więcej