Bundz z grilla przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Bundz z grilla

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
11 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

52 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

800 gramów

1 łyżka

1 łyżka

4 sztuki

3 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżka

1 sztuka

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bundz to taki owczy serek, ale nie oscypek, bo nie solony i nie wędzony. Można go kupić w górach, ale od jakiegoś czasu także w dobrych delikatesach. Niesamowity jest BUNDZ Z GRILLA, zwłaszcza, jeśli nie możesz już patrzyć na kolejne porcje karkówki czy kiełbasy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej