Bundz z grilla

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

344

11 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

38 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

800 gramów

1 łyżka

1 łyżka

4 sztuki

3 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżka

1 sztuka

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bundz to taki owczy serek, ale nie oscypek, bo nie solony i nie wędzony. Można go kupić w górach, ale od jakiegoś czasu także w dobrych delikatesach. Niesamowity jest BUNDZ Z GRILLA, zwłaszcza, jeśli nie możesz już patrzyć na kolejne porcje karkówki czy kiełbasy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bundz z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej