Żurek śląski ekspresowy z dodatkami

Autor: supermama

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

3 plastry

1 sztuka

1 sztuka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotowac żurek według przepisu Knorr.

Krok 2

Dodajemy ugotowane ziemniaki pokrojone w kostkę. Na patelni przysmażamy polędwicę łososiową z indyka pokrojoną w plasterki. Dodajemy do zupy razem z bazyliową kostką Knorr oraz wyciśniętą limonką.

Krok 3

Wszystko mieszamy i doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną cukru.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Żurek śląski ekspresowy z dodatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Żurek śląski ekspresowy z dodatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Żurek śląski ekspresowy z dodatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Żurek śląski ekspresowy z dodatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Żurek śląski ekspresowy z dodatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Żurek śląski ekspresowy z dodatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Żurek śląski ekspresowy z dodatkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej