Ciabatta z rukolą i serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ciabatta z rukolą i serem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 plastry

1 pęczek

2 łyżki

2 sztuki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Brzoskwinie umyj i rozetnij na połówki, usuń pestki potnij w plasterki.

Krok 2

Ciabatta rozkrój, ułóż plasterki brzoskwiń, polej odrobiną miodu, ułóż plasterki sera i umytą rukolę.

Krok 3

Złóż połówki i grilluj przez kilka minut z obu stron, tak aby środek smacznej bułki się zagrzał.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ciabatta z rukolą i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ciabatta z rukolą i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ciabatta z rukolą i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ciabatta z rukolą i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ciabatta z rukolą i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ciabatta z rukolą i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ciabatta z rukolą i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ciabatta z rukolą i serem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej