Ciabatta z rukolą i serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ciabatta z rukolą i serem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 plastry

1 pęczek

2 łyżki

2 sztuki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Brzoskwinie umyj i rozetnij na połówki, usuń pestki potnij w plasterki.

Krok 2

Ciabatta rozkrój, ułóż plasterki brzoskwiń, polej odrobiną miodu, ułóż plasterki sera i umytą rukolę.

Krok 3

Złóż połówki i grilluj przez kilka minut z obu stron, tak aby środek smacznej bułki się zagrzał.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ciabatta z rukolą i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ciabatta z rukolą i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ciabatta z rukolą i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ciabatta z rukolą i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ciabatta z rukolą i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ciabatta z rukolą i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ciabatta z rukolą i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ciabatta z rukolą i serem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Ciasto pleśniak
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

trudne

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej