Nacinane kiełbaski przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Nacinane kiełbaski

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

4

heart
242 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

141 osób wydrukowało

Pobierz pdf

243 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Podziel kiełbaski na porcje po 100 gram i ponacinaj do połowy grubości w dwucentymetrowych odstępach.

Nacinane kiełbaski - Krok 1

Krok 2

Pokrój ser i boczek w plastry. W nacięcia kiełbasy powkładaj po plastrze sera oraz boczku.

Nacinane kiełbaski - Krok 2

Krok 3

Posyp kiełbaski Przyprawą do mięs Knorr.

Nacinane kiełbaski - Krok 3

Krok 4

Opiekaj je na rozgrzanym ruszcie do momentu, gdy ser zacznie się topić. Polej gotowe kiełbaski ketchupem Hellman's, podawaj z białym pieczywem.

Nacinane kiełbaski - Krok 4
4

Opinie o przepisie

  • Anna Jadczak

    Anna Jadczak , 04.11.2016

    dobre

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Marcin Piwnik

    Marcin Piwnik , 06.05.2016

    Jeszcze lepiej jest przeciąć wzdłuż, nadziać serem, owinąć boczkiem, spiąć wykałaczkami i tak usmażyć. Bomba kaloryczna, ale smakuje bosko.

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Przemek Salay

    Przemek Salay , 30.04.2016

    Wlasnie,ja tez.

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Renata Lange-Ronewicz

    Renata Lange-Ronewicz , 30.04.2016

    zawsze nacinam kielbase na grila .co to za nowosc

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Nacinane kiełbaski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Nacinane kiełbaski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Nacinane kiełbaski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Nacinane kiełbaski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Nacinane kiełbaski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Nacinane kiełbaski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Nacinane kiełbaski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Nacinane kiełbaski - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Mięso na burgery
czas przygotowania
50 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Nacinane kiełbaskiNacinane kiełbaski

Podziel kiełbaski na porcje po 100 gram i ponacinaj do połowy grubości w dwucentymetrowych odstępach.