
Składniki
6 sztuk
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Podziel kiełbaski na porcje po 100 gram i ponacinaj do połowy grubości w dwucentymetrowych odstępach.

Krok 2
Pokrój ser i boczek w plastry. W nacięcia kiełbasy powkładaj po plastrze sera oraz boczku.

Krok 3
Posyp kiełbaski Przyprawą do mięs Knorr.

Krok 4
Opiekaj je na rozgrzanym ruszcie do momentu, gdy ser zacznie się topić. Polej gotowe kiełbaski ketchupem Hellman's, podawaj z białym pieczywem.

- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej