
Składniki
6 sztuk
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Podziel kiełbaski na porcje po 100 gram i ponacinaj do połowy grubości w dwucentymetrowych odstępach.

Krok 2
Pokrój ser i boczek w plastry. W nacięcia kiełbasy powkładaj po plastrze sera oraz boczku.

Krok 3
Posyp kiełbaski Przyprawą do mięs Knorr.

Krok 4
Opiekaj je na rozgrzanym ruszcie do momentu, gdy ser zacznie się topić. Polej gotowe kiełbaski ketchupem Hellman's, podawaj z białym pieczywem.

- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej