
Składniki
400 gramów
1 łyżeczka
2 łyżki
2 łyżki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj skrzydełka, odetnij cienkie końcówki i obgotuj we wrzącej wodzie przez 10 minut.
Krok 2
Wymieszaj w misce miód, ketchup, sos sojowy i czosnkiem Knorr.
Krok 3
Odcedź skrzydełka i gorące włóż do marynaty na około 2 godziny.
Krok 4
Grilluj zamarynowane skrzydełka (odwracając je co jakiś czas) do momentu, kiedy będą miękkie. Następnie podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej