Ciastka z m&m`sami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ciastka z m&m`sami

Autor: Falbanki i grzanki

ratingratingratingratingrating

14

heart
17 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

129 osób wydrukowało

Pobierz pdf

152 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2.5 szklanki

1 szklanka

1 łyżeczka

150 gramów

2 łyżeczki

1 sztuka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Masło, cukier i jajo zmiksować. Przesiać mąkę i proszek do pieczenia. Całość wymieszać.

Krok 2

Ciasto schować na ok. 5 minut do zamrażarki.

Krok 3

Następnie należy uformować kulki, wciskać m&m's i dobrze się bawić :-)

Krok 4

Ciasteczka piec w piekarniku ok. 15 minut w temperaturze 180.

1

Opinie o przepisie

  • Kilka 22

    Kilka 22 , 27.07.2024

    Super ciastka

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ciastka z m&m`sami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ciastka z m&m`sami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ciastka z m&m`sami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ciastka z m&m`sami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ciastka z m&m`sami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ciastka z m&m`sami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ciastka z m&m`sami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ciastka z m&m`sami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej