Ciastka z m&m`sami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ciastka z m&m`sami

Autor: Falbanki i grzanki

ratingratingratingratingrating

14

heart
17 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

129 osób wydrukowało

Pobierz pdf

151 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2.5 szklanki

1 szklanka

1 łyżeczka

150 gramów

2 łyżeczki

1 sztuka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Masło, cukier i jajo zmiksować. Przesiać mąkę i proszek do pieczenia. Całość wymieszać.

Krok 2

Ciasto schować na ok. 5 minut do zamrażarki.

Krok 3

Następnie należy uformować kulki, wciskać m&m's i dobrze się bawić :-)

Krok 4

Ciasteczka piec w piekarniku ok. 15 minut w temperaturze 180.

1

Opinie o przepisie

  • Kilka 22

    Kilka 22 , 27.07.2024

    Super ciastka

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ciastka z m&m`sami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ciastka z m&m`sami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ciastka z m&m`sami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ciastka z m&m`sami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ciastka z m&m`sami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ciastka z m&m`sami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ciastka z m&m`sami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ciastka z m&m`sami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej