ciasto malinowo - miodowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

ciasto malinowo - miodowe

Autor: ole

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

300 gramów

1 szklanka

4 sztuki

1 sztuka

5 łyżek

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystko wrzucić do miski i wymieszać trzepaczką. Piec w temperaturze 180˚C przez ok. 50 min. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • ciasto malinowo - miodowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • ciasto malinowo - miodowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • ciasto malinowo - miodowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • ciasto malinowo - miodowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • ciasto malinowo - miodowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • ciasto malinowo - miodowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • ciasto malinowo - miodowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • ciasto malinowo - miodowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej