ciasto malinowo - miodowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

ciasto malinowo - miodowe

Autor: ole

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

300 gramów

1 szklanka

4 sztuki

1 sztuka

5 łyżek

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystko wrzucić do miski i wymieszać trzepaczką. Piec w temperaturze 180˚C przez ok. 50 min. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • ciasto malinowo - miodowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • ciasto malinowo - miodowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • ciasto malinowo - miodowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • ciasto malinowo - miodowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • ciasto malinowo - miodowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • ciasto malinowo - miodowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • ciasto malinowo - miodowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • ciasto malinowo - miodowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej