Składniki
40 gramów
500 mililitrów
250 gramów
500 gramów
1 opakowanie
3 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przygotuj budyń z mlekiem i cukrem zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ostudź.
Krok 2
Letni budyń zmieszaj z jogurtem i skórką z pomarańczy.
Krok 3
Pokrój banany w plasterki i domieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
RGęsina to mięso, które świetnie pasuje do kuchni polskiej, ponieważ możecie ją łączyć z owocami, warzywami i ziołami na wiele różnych sposobów. Pieczone gęsie udka to doskonały pomysł na uroczysty obiad lub kolację, ale pod warunkiem, że mięso po wyjęciu z piekarnika będzie soczyste i pełne smaku.
Czytaj więcejJesteście znudzeni tradycyjną panierką z bułki tartej, ale nie wyobrażacie sobie ulubionych kotletów bez złocistej otoczki? Panierka panko to strzał w dziesiątkę! Mimo że wywodzi się z kuchni japońskiej i jest powszechnie używana w azjatyckich specjałach, na polskich stołach sprawdzi się celująco.
Czytaj więcej