Czekoladowy sztorm przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Czekoladowy sztorm

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

heart
2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

5 sztuk

500 gramów

500 gramów

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Z twarożku formuj kulki i obtocz je w pałeczkach czekoladowych.

Krok 2

Kiwi i truskawki pokrój na mniejsze kawałki i wszystko nadziewaj na wykałaczkę.

Krok 3

Układaj na talerzu i polej fantazyjnie polewą czekoladową.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Czekoladowy sztorm - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Czekoladowy sztorm - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Czekoladowy sztorm - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Czekoladowy sztorm - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Czekoladowy sztorm - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Czekoladowy sztorm - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Czekoladowy sztorm - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Czekoladowy sztorm - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Sarmale
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej